O femeie de 30 de ani din Galați, care muncea în Italia, la Genova, a fost omorâtă pe 27 decembrie 2023. Principalul suspect e soțul său, care a și anunțat poliția. El a fost reținut și acuzat de omor calificat, după ce femeia a fost găsită bătută și strangulată.

Prietenele din Italia ale tinerei vor acum să depună mărturie împotriva bărbatului, pe care îl acuză că au forțat-o să se prostitueze pentru a face rost de bani de pariuri.

Două prietene ale Alinei L., sunt pregătite să îi ajute pe investigatorii care anchetează asasinatul, scrie publicația Il Secolo XIX, citată de Rador. Sunt fete care au cunoscut-o pe tânăra de 30 de ani când era forțată să se prostitueze în Sampierdarena de Victor N., bărbatul acuzat că a ucis-o.

«El era cel care o însoțea și îi lua banii pe care i-i dădeau clienții. Nu putea să păstreze nici măcar un euro, pentru că atunci când banii nu erau suficienți, o bătea. El cheltuia tot la păcănele”, povestesc acum prietenele femeii.

Pentru a fi aproape de fetele ei, care nu au putut pleca din România din cauză că tatăl lor a refuzat să semneze actele necesare pentru ca mama să le ducă peste graniță, Alina venea tot mai rar la Genova.

Prietenele tinerei de 30 de ani au aflat de moartea ei citind site-uri românești și i-au oferit imediat colaborarea șoferului italian de taxi cu care ea avea o relație. Alina nu a întrerupt niciodată relațiile cu compatrioatele sale, care împărtășiseră acel capitol trist din viața ei. De fapt, imediat ce sosea în oraș, ieșea cu ele. Cu acele ocazii, mărturisea ceea ce era nevoită să suporte în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.