Un bărbat în vârstă de 22 de ani, care trebuia să fie în carantină în Galaţi deoarece revenise dintr-o ţară declarată cu risc epidemiologic ridicat, a fost găsit de jandarmi într-o piaţă din Arad, relatează News.ro. El a fost amendat cu 1.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu, a depistat un tânăr de 22 de ani din Galaţi, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deşi s-a întors de curând dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

“Bărbatul a fost depistat în Piaţa Caius Iacob din municipiul Arad, pe timpul desfăşurării unor activităţi de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2. În urma stabilirii identităţii, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip coronavirus asociat şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 15 noiembrie inclusiv”, a anunţat IJJ Arad.

El a povestit jandarmilor că a revenit în ţară în urmă cu o săptămână şi de atunci se află în Arad deşi domiciliul său declarat este în Galaţi. Bărbatul a mai afirmat că nu i s-ar fi spus să stea în carantină, menţionând că dacă nu este vaccinat şi nu are COVID, nu îl interesează nimic.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiliciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.