Zilele municipiului Galați încep vineri, iar în tot weekendul gălățenii vor avea parte de expoziții de artă, concerte și un festival gastronomic, transmite Viața Liberă.

Chiar dacă evenimente precum expoziția de artă contemporană ”New Media Experiments” se desfășoară încă de marți la Librăria Alexandria, la fel și ateliere de citit povești și de pictat figurile de ipsos – la Librăria Donaris, iar demonstrații și competiții sportive au loc în Grădina Publică și nu numai, de vineri, 9 iunie 2023, începe, de fapt, marea petrecere, mai notează sursa citată.

Vineri, 9 iunie, în prima seară de concerte pe Faleză, începând cu ora 18,00, pe scenă vor urca Bad & Boojee, Alan și Kepa, dar și legendarii Paraziții, iar MC Lexi va anima atmosfera.

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 20,00, pe gălățeni îi va saluta Dan Negru, în rol de MC. Vor concerta Mira, Spike și trupa Bere Gratis.

Duminică, pe 11 iunie, MC Lexi revine pe scenă pentru a da startul unui spectacol impresionant oferit de Paulina, Liviu Teodorescu și de îndrăgita artistă Andra. Seara se va încheia grandios, cu un spectacol de artificii și efecte speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.