Un bărbat și-a lovit soția chiar pe Aeroportul din Cluj-Napoca, de față cu copiii. Bărbatul a fost amendat de polițiștii de frontieră, care au văzut gestul violent.

Bărbatul de 44 de ani, originar din județul Galați, se afla pe aeroportul din Cluj împreună cu familia pentru o călătorie în Marea Britanie iar la un moment dat a devenit violent, relatează sindicatul Europol, citat de publicația Știri de Cluj.

Bărbatul s-a justificat spunând că așa își „alintă” el soția, iar în procesul verbal de sancționare a ținut să menționeze că „asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”.

„Un polițist de frontieră, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie. Chiar când a ajuns în fața ghișeului de control, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui”, se arată în postarea Europol.

„Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își ”alintă” el soția. Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea ”Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie”, a mai transmis Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.