Polițiștii și procurorii din Galați au reținut joi un bărbat acuzat că răpea tinere pentru bordeluri ilegale din Elveția, Belgia, Olanda, Danemarca și Germania, potrivit unui comunicat al poliției.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au făcut cinci percheziții în Galați la locațiile folosite de bărbatul bănuit de trafic de persoane în formă continuată și instigare la spălare de bani. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore.

Autoritățile îl acuză pe bărbat că în ultimii trei ani ar fi recrutat trei tinere în scopul exploatării sexuale. Acesta le-ar fi transportat și cazat în locații închiriate pe teritoriul Elveției, Belgiei, Olandei, Danemarcei și Germaniei, unde, prin constrângere fizică și psihică, le-ar fi determinat să practice prostituția, obținând, în acest mod, aproximativ 380.000 de euro.

Sumele de bani obținute de victime ar fi fost folosite de bărbat pentru achiziționarea, prin persoane interpuse, de bunuri, printre care un autoturism de lux.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 1.500 de coroane daneze, 100 de euro, 100 de dolari, o sabie, un autoturism de lux, precum și diferite documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.