Inspectoratul de Poliție Județean Galați scoate la concurs două posturi de muncitori calificați, prin încadrare din sursă externă. Este vorba despre un post de muncitor calificat IV – electromecanic și un post de instalator.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, din strada Brăilei, nr. 200, în perioada 01 – 15.11.2021, concursul urmând a se desfășura în zilele de 08.12.2021, ora 10.00 (proba practică) și 14.12.2021, ora 10.00 (interviul).

Condiții de participare:

Nivelul studiilor: de bază – minim studii generale;

de specialitate – să dețină certificat/atestat/diplomă care să ateste calificarea de electromecanic auto, respectiv instalator rețele/instalații termice și sanitare, în condițiile legii;

Vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului este de 2 ani în muncă și tot 2 ani în specialitate

Informații complete cu privire la condițiile de participare la concurs, bibliografia stabilită, programul înscrierilor, documentele necesare, și modalitățile de desfășurare a concursurilor se afișează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, regăsindu-se, de asemenea, pe site-ul instituției, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, de pe strada Brăilei, nr. 200, și la numărul de telefon 0236407000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.