Patru bărbaţi, care se aflau într-o ambarcaţiune de agrement ce s-a răsturnat sâmbătă seara pe Braţul Borcea al Dunării, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului Operaţional Naval al Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Călăraşi – Pontonul de acostare Feteşti, a informat duminică IGPF într-un comunicat.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 23.00, prin apel la 112 a fost sesizat faptul că, pe Braţul Borcea, în zona kilometrului fluvial 42,5, mai multe persoane se aflau în pericol de înec. Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, intervenind pentru scoaterea din apă şi aducerea celor patru bărbaţi, împreună cu ambarcaţiunea, către mal, unde erau aşteptaţi de un echipaj SMURD.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 27 şi 66 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Ialomiţa, făceau parte dintr-un grup de prieteni împreună cu care ieşiseră să petreacă sărbătoarea de 1 Mai în natură, pe malul Braţului Borcea. Aceştia au fost evaluaţi medical de către echipajul SMURD, iar operaţiunea de salvare s-a încheiat cu succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.