Un incendiu de proporţii a izbucnit, joi seară, la un depozit de deşeuri din Măcin, judeţul Tulcea, unde au ars cu flacără deschisă deşeuri reciclabile în apropierea staţiei de sortare. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, transmite News.ro.

”Incendiu deşeuri reciclabile în curtea unui operator economic de pe raza oraşului Măcin. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis, joi seară, ISU Tulcea.

Pentru lichidare au intervenit pompierii militari ai ISU ”Delta” Tulcea cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu membri ai SVSU Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea se-a acţionat cu două utilaje ale operatorului economic.

”Pentru limitarea şi lichidarea incendiului este nevoie de cantităţi foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că focul se manifestă la 2 kilometri de oraş şi nu există posibilitatea extinderii la alte obiective.

La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului era doar paznicul care a anunţat evenimentul, nefiind înregistrate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.