Un muncitor de la spații verzi din Galați a devenit cunoscut în toată țara după ce și-a învățat colegul nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, atât pentru ideea avută pentru a fugi de lucru, cât și pentru felul în care îi explica acestuia în engleză că este in regula să fure benzină, notează B1.ro.

Gălățeanul din imagini, care îi explică unui coleg nepalez cum ar trebui să fure benzina pentru un ban în plus, dar și pentru a-și scurta programul de muncă, lucrează la serviciul de gospodărie urbană din oraș.

„No problem, no problem, and benzina sector speak, you no work”, spune muncitorul român.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul, iar răspunsul românului vine imediat. „You understand, speak, no work … little benzin, no problem”.

„You take this one home, you sell, you want more money?”, mai întreabă nepalezul, în timp ce românul transferă benzina furată în bidoane de plastic.

„No sector, no problem”, îi răspunde gălățeanul.

După ce a văzut imaginile, conducerea societății Gospodărire Urbană s-a autosesizat și l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a explicat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.